10 Evo Reparatie

Bij Corefix in Turnhout voeren wij alle reparaties voor de 10 Evo uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw 10 Evo uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de 10 Evo krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van 10 Evo direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Turnhout of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw 10 Evo apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw 10 Evo 10 Evo niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw 10 Evo kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende 10 Evo reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de 10 Evo 10 Evo voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de 10 Evo 10 Evo.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de 10 Evo 10 Evo direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor 10 Evo kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Turnhout.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de 10 Evo 10 Evo? Dan bent u bij Corefix te Turnhout op het juiste adres!