One SV Reparatie

Bij Corefix in Turnhout voeren wij alle reparaties voor de One SV uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw One SV uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de One SV krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van One SV direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Turnhout of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw One SV apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw One SV One SV niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw One SV kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende One SV reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de One SV One SV voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de One SV One SV.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de One SV One SV direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor One SV kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Turnhout.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de One SV One SV? Dan bent u bij Corefix te Turnhout op het juiste adres!