Smartphone & Tablet reparatie in Den Haag

Binnenkort bent u van harte welkom in de nieuwe winkel van Corefix in Den Haag. In deze winkel staan onze gecertificeerde technici voor u klaar om u te helpen met uw smartphone, tablet, smartwatch en laptop. Naast reparaties kunt u ook bij ons terecht voor accessoires, gadgets, hoesjes en glas bescherming van top merken.

Via onze website kunt u eenvoudig een reparatie afspraak inplannen en langs komen wanneer het u het beste uitkomt. U kunt er ook voor kiezen om uw toestel per post naar ons op te sturen. Wij sturen uw apparaat binnen 24 uur na ontvangst weer terug per post. Zo kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw onmisbare smartphone of tablet. U kunt natuurlijk ook gezellig zonder afspraak binnen lopen in onze winkel in Den Haag.

Corefix is gevestigd aan de Noordeinde 124 in Den haag

Onze winkel is gevestigd aan het Noordeinde, in het oude centrum van Den Haag. Dit is één van de bekendste winkelgebieden in Nederland. Op ongeveer 300 meter afstand staat het Paleis Noordeinde, dit is het werkpaleis van koning Willem-Alexander. Daarnaast vindt u ook diverse chique modeboetiekjes, galeries, restaurants, café’s en meer. Naast het langs brengen van uw reparatie is het dus ook zeker waard om een bezoekje te brengen aan Corefix in Den Haag.

U kunt bij ons voor de winkel (betaald) parkeren. Daarnaast is het Noordeinde 124 goed te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal Station is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het Noordeinde.

 

Corefix is anders dan de rest

Er zijn veel reparatie bedrijven in Den Haag, toch onderscheidt Corefix zich van de rest:

  • Wij zitten al meer dan 8 jaar in de business, sinds de Apple iPhone 4S uit was gekomen. (kent u die nog?)
  • Drie fysieke winkels in Nederland & België namelijk: Rotterdam, Den Haag & Turnhout (BE).
  • Wij werken niet met tussenhandelaren en importeren alle onderdelen direct vanuit de fabrikant voor merken zoals Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Sony & veel meer.
  • Voor Apple reparaties gebruiken wij slechts onderdelen van de hoogste kwaliteit en zijn hier ook transparant in.
  • Afspraak is afspraak bij ons. Vanaf het moment dat u uw reparatie bij ons inplant staan wij voor u klaar.
  • Onze reparateurs zijn gecertificeerd en voeren naast de simpele scherm/accu reparaties ook veel complexere moederbord reparaties uit die vrij weinig andere bedrijven in het land kunnen.
  • Onze prijzen zijn meestal lager dan andere bedrijven. Dit komt met name omdat wij de onderdelen direct geleverd krijgen.

Klaar terwijl u wacht

Natuurlijk is er de mogelijkheid om gedurende de reparatie te wachten tot uw toestel gerepareerd is. In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee gratis gebruik maken van ons WiFi. Tevens zijn er ook accessoires op voorraad van top merken zoals Multiline, Livon en Xdoria.

Volg Corefix op Social Media

Geef ons een follow op onze Instagram en Facebook pagina. Wij organiseren bij speciale gelegenheden weg-geef acties, zoals gratis scherm reparatie voor uw iPhone/Samsung of een gratis Apple AirPods set!

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0
× WhatsApp ons direct