Uw smartphone & tablet reparatie punt in Rotterdam

Bij Corefix in Rotterdam begrijpen wij het als geen ander hoe belangrijk uw smartphone of tablet is. Daarom zorgen wij ervoor dat het reparatie proces van uw apparaat zo smooth mogelijk verloopt. Het begint bij het eenvoudig aanmelden van uw apparaat via onze handige wizard, u krijgt daarna direct instructies en kunt bij ons langskomen in Rotterdam. Tevens kunt u ook bij ons terecht zonder afspraak. U kunt er ook voor kiezen om uw apparaat per post naar ons toe te sturen, wij repareren het dan binnen één dag!

 

Corefix is anders dan de rest

Corefix Rotterdam - Apple iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi ReparatieWaarschijnlijk weet u heel goed dat er veel partijen in de buurt van Rotterdam zijn die reparatie services voor smartphones & tablets uitvoeren. Toch is Corefix anders dan de rest om de volgende redenen:

  • Wij zitten al meer dan 8 jaar in de business, sinds de Apple iPhone 4S uit was gekomen. (kent u die nog?)
  • Wij werken niet met tussenhandelaren en importeren alle onderdelen direct vanuit de fabrikant voor merken zoals Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Sony & veel meer.
  • Voor Apple reparaties gebruiken wij slechts onderdelen van de hoogste kwaliteit en zijn hier ook transparant in.
  • Afspraak is afspraak bij ons. Vanaf het moment dat u uw reparatie bij ons inplant staan wij voor u klaar.
  • Onze reparateurs zijn gecertificeerd en voeren naast de simpele scherm/accu reparaties ook veel complexere moederbord reparaties uit die vrij weinig andere bedrijven in het land kunnen.
  • Onze prijzen zijn meestal lager dan andere bedrijven. Dit komt met name omdat wij de onderdelen direct geleverd krijgen.

Kom langs in Rotterdam

Wij zitten in het Bedrijvenpark Rotterdam Noord-West Spaanse Polder (grens van Rotterdam en Schiedam). Door de ligging langs de snelweg, A20 en vlakbij de A13, zijn wij zeer makkelijk met de auto bereikbaar.

Mocht u met de openbaar vervoer komen dan kunt u gemakkelijk lijn 42 aanhouden en uitstappen bij halte Kiotoweg.

Klaar terwijl u wacht

Natuurlijk is er de mogelijkheid om gedurende de reparatie te wachten tot uw toestel gerepareerd is. In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee gratis gebruik maken van ons WiFi. Tevens zijn er ook accessoires op voorraad van top merken zoals Multiline, Livon en Xdoria.

Wij beschikken ook over voldoende gratis parkeerplekken.

Volg Corefix Rotterdam op Social Media

Geef ons een follow op onze Instagram en Facebook pagina. Wij organiseren bij speciale gelegenheden weg-geef acties, zoals gratis scherm reparatie voor uw iPhone/Samsung of een gratis Apple AirPods set!

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0
× WhatsApp ons direct