Servicepunt voor al uw smartphone & tablet reparaties

Corefix Turnhout - Breed assortiment aan hoesjes, accessoires, laders, gadgets, oordopjes en meer

Bij Corefix in Turnhout België staat ons team van gecertificeerde reparateurs voor u klaar om u direct te helpen met uw beschadigde apparaat. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw telefoon in uw leven is. Daarom zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen! Wij gebruiken slechts onderdelen van de hoogste kwaliteit voor al onze reparatie services en testen alle functionaliteiten grondig voordat u uw apparaat terug krijgt. Voor merken zoals Samsung, Huawei, Sony, LG, OnePlus, Sony en Xiaomi gebruiken wij alleen service part onderdelen, wat betekend dat deze direct geleverd zijn uit de fabrikant voor deze merken.

Wilt u langskomen bij Corefix in Turnhout België? Bezoek dan onze Belgische website voor meer info:

Breed assortiment accessoires voor smartphone & tablets

Corefix Turnhout - Accessoires voor Multiline, Livon, Xdoria en meer!Naast reparatie services bieden wij bij Corefix Turnhout ook een breed assortiment aan accessoires voor uw smartphone & tablet aan, zoals: hoesjes, glas bescherming, oplaad kabels voor thuis en de auto, oordopjes (bedraad & bluetooth) en veel meer! Neem gerust een kijkje op uw gemak in onze winkel in Turnhout. Mocht u op zoek zijn naar een product die wij niet in de winkel hebben, kunt u dit gerust aan ons doorgeven. Wij bestellen het direct voor u!

Kortom alles wat u nodig heeft voor uw apparaat kunt u bij ons vinden.

 

Waar kunt u ons vinden

Corefix Turnhout - Servicecenter voor alle merken zoals Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi en meerWij zijn gevestigd aan de Merodelei 84 wat op ongeveer 200 meter afstand van het centrum van Turnhout is. Komt u met het openbaar vervoer? Dan zijn wij op 100 meter loopafstand van Turnhout Station. Naast ons kunt u de Carrefour supermarkt vinden en diverse andere winkels en bakkers.

U kunt bij ons voor de deur parkeren met uw auto, scooter of fiets.

Mocht u niet langs kunnen komen hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen uw defecte toestel ook op laten halen en weer per post naar u terug sturen. In de omgeving Turnhout kunnen wij ook reparaties op locatie verrichten. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via +32 470 86 81 11.

Klaar terwijl u wacht

Natuurlijk is er de mogelijkheid om gedurende de reparatie te wachten tot uw toestel gerepareerd is. In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee gratis gebruik maken van ons WiFi.

Volg Corefix Turnhout op Social Media

Geef ons een follow op onze Instagram en Facebook pagina. Wij organiseren bij speciale gelegenheden weg-geef acties, zoals gratis scherm reparatie voor uw iPhone/Samsung of een gratis Apple AirPods set!

Hoe wilt u verder gaan?
Voeg nog een repair toe

Of

* U kunt uw reparatiemethode later nog wijzigen

Winkelwagen
0
× WhatsApp ons direct