One S Reparatie

Bij Corefix in Turnhout voeren wij alle reparaties voor de One S uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw One S uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de One S krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van One S direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Turnhout of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw One S apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw One S One S niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw One S kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende One S reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de One S One S voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de One S One S.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de One S One S direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor One S kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Turnhout.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de One S One S? Dan bent u bij Corefix te Turnhout op het juiste adres!