Motorola Moto Edge Reparatie

Is uw Motorola Moto Edge aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Corefix te Turnhout bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Motorola Moto Edge. De meeste reparaties voor de Motorola Moto Edge voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Motorola Moto Edge ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Motorola Moto Edge natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Motorola Moto Edge geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Motorola Moto Edge niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Motorola kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Motorola reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Motorola Moto Edge voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Motorola Moto Edge.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Motorola Moto Edge direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Motorola kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Turnhout.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Motorola Moto Edge? Dan bent u bij Corefix te Turnhout op het juiste adres!