Sony Playstation Reparatie

Is uw Sony Playstation aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Corefix te Turnhout bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Sony Playstation. De meeste reparaties voor de Sony Playstation voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Sony Playstation ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Sony Playstation natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Sony Playstation geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Sony Playstation niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Sony kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Sony reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Sony Playstation voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Sony Playstation.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Sony Playstation direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Sony kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Turnhout.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Sony Playstation? Dan bent u bij Corefix te Turnhout op het juiste adres!