Xiaomi Redmi Note Reparatie

Is uw Xiaomi Redmi Note aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij Corefix te Turnhout bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Xiaomi Redmi Note. De meeste reparaties voor de Xiaomi Redmi Note voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Xiaomi Redmi Note ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Xiaomi Redmi Note natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Xiaomi Redmi Note geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Xiaomi Redmi Note niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Xiaomi kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Xiaomi reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Xiaomi Redmi Note voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Xiaomi Redmi Note.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Xiaomi Redmi Note direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Xiaomi kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Turnhout.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Xiaomi Redmi Note? Dan bent u bij Corefix te Turnhout op het juiste adres!